Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243 De Werf 12-1 8401 JE Gorredijk

Welkom op onze website!

Ellema Garagedeuren Gorredijk, sinds 1996 gespecialiseerd in de verkoop en montage van garagedeuren!

Als erkend Novoferm garagedeurdealer leveren wij de originele Novoferm garagedeuren en aandrijvingen, fabriekslak en accessoires met de daar bijbehorende montagenormen en fabrieksgarantie. Alle landelijke Novoferm garagedeur acties voor de particulier markt zijn bij ons geldig. Kijk hier voor de actuele aanbiedingen. Maar daarnaast krijgt u bij ons altijd extra Ellema korting zodat u nooit teveel betaald!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons assortiment of wat voorbeelden in het voor en na album of neem gerust contact met ons op. Wij komen natuurlijk ook graag bij u langs om een vrijblijvende scherpe offerte te maken. Maar u bent ook (op afspraak) van harte welkom in onze showroom waar u diverse garagedeuren uit ons assortiment kunt bekijken en uitproberen. Eventueel ook in de avonduren en/of zaterdagen. Direct contact : 06-52592514 / 0513-435243 / info@ellema.nl

Klantervaringen

In juli dit jaar is bij ons een nieuwe garagedeur geplaatst. Omdat we een oude Novoferm hadden, had ik het aanbod van dit merk op internet bekeken. Via Google kwamen we bij Ellema Gorredijk terecht. Na een bezoek aan de showroom en de verkregen informatie hebben we gekozen voor de ISO20 sectionaaldeur. We zijn hier erg tevreden mee.  Lees hier verder.. 

En ons eindproduct is ons visiteplaatje,......