Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243

Welkom op onze website!

Vanwege vakantie zijn wij vanaf maandag 8 mei weer bereikbaar.Ellema Garagedeuren Gorredijk, sinds 1996 gespecialiseerd in de verkoop en montage van garagedeuren!  Als Novoferm garagedeurdealer beschikken we over vakkennis en bieden we eerste klas service. Alle landelijke Novoferm garagedeur acties voor de particuliere markt zijn bij ons geldig. Kijk hier voor de actuele actie.

Novoferm actie op de Duoport en sectionale garagedeuren
Van 01 mei t/m 31 augustus 2023 hebben wij bij Ellema garagedeuren 2 acties lopen. Dit houd in dat u bij de aankoop van een nieuwe sectionaaldeur een gratis aandrijving krijgt en bij aanschaf van Duoport openslaande garagedeuren € 650,- korting krijgt. Vraag naar de voorwaarden. Bezoek onze showroom om de garagedeuren te bekijken.

Nieuwsgierig geworden?

Klantervaringen

In juli dit jaar is bij ons een nieuwe garagedeur geplaatst. Omdat we een oude Novoferm hadden, had ik het aanbod van dit merk op internet bekeken. Via Google kwamen we bij Ellema Gorredijk terecht. Na een bezoek aan de showroom en de verkregen informatie hebben we gekozen voor de ISO20 sectionaaldeur. We zijn hier erg tevreden mee.  Lees hier verder.. 

En ons eindproduct is ons visiteplaatje,......