Voor gewoon een goede garagedeur
Direct contact : 06-52592514 of 0513-435243 De Werf 12-1 8401 JE Gorredijk

Het Coronavirus, hoe gaan wij er mee om?

Afspraken bij u thuis (inmeten/advies)

Het inmeten van uw garagedeur kan zonder direct persoonlijk contact of met gepaste afstand bij u thuis plaats vinden.

Showroombezoek

Tenzij anders vermeld op de website is onze showroom geopend op afspraak. Wij ontvangen maximaal 1 klant tegelijk. Er worden geen handen geschud en we houden gepaste afstand.

Uiteraard verzoeken wij u het bezoek aan de showroom uit te stellen wanneer u verschijnselen heeft van koorts of verkoudheid.

Montage van uw nieuwe garagedeur

Wij kunnen de montage van uw nieuwe garagedeur laten plaats vinden zonder persoonlijk contact. U kunt tijdens de montage gewoon binnen blijven of op gepaste afstand blijven. Zet op het afgesproken tijdstip de garagedeur open of van het slot af en wij kunnen ons werk voor u doen. Wij hebben zelf koffie en drinken bij ons.

Na de montage spreken wij indien nodig telefonisch en/of per mail alles nog eens met u door. Op locatie kunnen wij u bellen of overleggen op gepaste afstand.

Betaling

Betaling gaat bij voorkeur via een door ons verstuurd betaalverzoek (Email/WhatsApp/SMS) op de dag van de montage. Desgewenst kunt u het bedrag ook overmaken de dag vóór de montage. Contant (géén pin) alleen in overleg na de montage/levering.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons altijd bellen op: 0513-435243/06-52592514

Wij hopen u zo van dienst te kunnen blijven zijn.

Ellema Garagedeuren